Vidd Hírét A Léleknek!

Nemzetközi konferencia

2015. 10. 16-18.

Gólyavár, Budapest, Múzeum krt. 4.

 

VNTV interjú

Hogy visz rá a lélek?

 

A Vidd Hírét a Magyaroknak Alapítvány 2015. október 16-17-18-án nemzetközi konferenciát szervez a Gólyavárban, melynek központi témája a lélek és megnyilvánulási formái.

Arra a kérdésre keresünk választ, hogy mi a lélek. Előadóink között nem csak lelkészek és vallásfilozófusok lesznek, hanem neves orvosok, pszichológusok, lélekgyógyászok, kvantumfizikusok, csillagászok, művészek is.
A lélek ugyanis nem vallási kérdés. Minden nap hivatkozunk rá, azt mondjuk, hogy élek, mert él bennem a lélek, vagy éppen elszáll belőlem a lélek, lelkiismeretről beszélünk meg lelketlenségről, lélekemelő zene lelkesít bennünket, mégsem tudjuk megfogalmazni, hogy mi is az. Az egyik pszichológiai tankönyv egyenesen tagadja a létezését. Mi viszont úgy tapasztaljuk, hogy ébred a lélek, és hisszük, hogy vizsgálódásaink s a tisztázó beszélgetések gyógyító folyamatokat indítanak be. Beteg világunkban erre igen nagy szükség van.

Előadóink:
Born Gergely művelődéstörténész,
Csókay András agysebész,
Darnói Tibor orvos,
Dienes István elméleti fizikus,
Duba Ibolya kozmikus trubadúr,
Frecska Ede pszichiáter,
Fülöp Szabolcs lelkész,
Grandpierre Atilla csillagász,
Sharif Horthy fizikus,
Izsó Nóra Sofia kozmopszichológus,
Jakab István természetgyógyász,
Nurit Oren diplomás kanadai Co-Active Coach,
László Ruth holisztikus pszichológus,
K. V. Suresh spirituális tanító,
Ludmila Sztrelnikova kozmikus filozófus, író,
S. Székely Attila episztemológus,
Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse, a nepáli Fehér Király kolostor vezető lámája

 

Program

Programfüzet


Zene: Enrico Marosfalvi Imre www.enricomusic.huKiállítás: „Az ébredés illatai” Balogh Ádám festményei,
melyekhez Herbály Gizella komponált illatokat (adambalogh.com, esszenciakhaza.hu)Az előadásokat rögzítjük, és amennyiben az előadók beleegyeznek, az interneten hozzáférhetővé tesszük.

Regisztráció a konferenciára

Ajánlat támogatásért


Szeretnénk a konferenciát mindenki számára ingyenessé tenni, ezért tisztelettel kérjük, hogy lehetősége szerint lelki-szellemi-anyagi támogatásával segítse a Vidd Hírét a Magyaroknak Alapítványt.

Natre kódfestő (www.natrepinter.com) Az Istennő születése (70×50 vászon, olaj) című festményének eladási árát ajánlotta fel a konferencia támogatására. A festmény a VHM Alapítvány székhelyén (2022 Tahitótfalu, Egri István utca 1292/3) előzetes megbeszélés szerint megtekinthető. Licitálni lehet rá a VHM facebook oldalán, és aki október 18-ig a legmagasabb összeget ígéri, az a konferencia után boldogan magával viheti.

Azért ezt a festményemet ajánlottam fel a nemzetközi lélekkonferenciára, mert talán ez a kép fejezi ki a legjobban azt a gyönyörűséges átalakulást, újjászületést, amiben most nagyon sokunknak részünk van, nemtől függetlenül.
Egy mély nyugalommal kiteljesedett, letisztult születést, örömteli pillanatot jelenít meg ez a kódkép. Megszületett tehát, és helyére került az Istennő, a női energiaminőség, feloldódott, és megszűnt a harc, az elkülönültség érzése. Nincs duális világ, ég és föld között lebeg – a megszületett lélek –, magában mintegy egyesítve e kettőt. Tengernyi érzelem veszi körül, de semmibe sem megtapadón. Egyszerre van jelen a mozdulatlanság nyugalma és a szélesre tárt kristályenergia-szárnyak mozgásának békéje. A színek varázslata a bennük lévő változatosságot, sokoldalúságot, lehetőségeket, örömöt és nyitottságot tükrözi. Ezzel szemben, hogyha fejjel lefelé (elfordítva 180 fokkal) nézzük a festményt, egy földön álló, magát stabilan megtartó nőt látunk ugyan, de önmagába zártan. Körülötte még ég a tűz, feszíti valami megszületendő. A festmény különlegessége, hogy a két nézőpontból a lélek más és más állapotát mutatja be, de éppen ezzel teszi átélhetővé a folyamat multidimenzionális teljességét.
Az olajjal készült kódképek mindegyike ujjal készül, így a vászonba mintegy beleég az égi üzenet.
Natre